Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

За нещотърсачите, една кутия Кибрит и… Рамния

§

Тази година беше толкова интензивна, толкова шеметна, толкова вихрена, че съвсем не забелязахме кога се изтъркаляха месеците, докато един прекрасен ден не се запознахме с една идея и разбрахме, че годината ще завърши с влюбване. А знаете как става влюбването – даже и „щрак“ не се чува. Просто се случва… Усмихваш се повече, обичаш повече, мечтаеш повече, всичко хубаво е в пъти повече!
Така се случи и с нас, когато се запознахме с идеята за…

КИБРИТЕНА КОЛЕДА…

Звучи едновременно уютно, пухкаво и топло, но има и доза тайнственост, нали?

Ще ви разкажем за Кибритената Коледа, защото сме убедени, че ще ахнете. Освен това, една любов в повече никога не е излишна.

С какво свързвате зимните празници? Може би, с топлина и уют? Може би с меко одеяло? Снежна гледка през прозореца и припукваща камина? А към всичко това, ако прибавите и хубава книга? А чаша чай? А нещо вкусничко за хапване? А нещо за разкрасяване? А нещо…, а нещо….
Хиляди неща за сътворяване на уют дебнат от всички ъгли, само трябва да си изберете най-добрите и да ги поднесете с обич, да си припомните колко е важно да се обичаш, да се грижиш за себе си, но и всеки ден да показваш на близките си колко много ги цениш.

И тук идва ред на Кибрит!
Дали става въпрос за кутия кибрит? Да, това е кутия Кибрит, а всяка „клечка“ от тази кутия е почти вълшебна клечка, защото пали искрата на радостта, на любопитството, на красотата. Всяка “клечка” в Кибрит е внимателно подбрана и тествана, за да е сигурно, че ще запали огънчето на щастието и ще тлее достатъчно дълго, за да ви незабравими моменти.

Не е ли вълнуващо да посветиш дните си на търсенето и намирането на неща? Да си нещотърсач, като Пипи Дългото Чорапче… Но да търсиш и намираш неща, които са направени от любов и с любов за теб, за нас и за всички, които обичат изненадите.
И да събереш тези неща в кутия, да я наречеш Кибрит и да вълнуваш други нещотърсачи.

Ето това е Кибрит – първата тематична лайфстайл кутия в България.
www.kibrit.bg

Всеки месец Кибрит ще ви изненадва с нова интригуваща тема, която превръща “клечките” в преживяване – преживяването Кибрит.
Всеки месец.
На прага на вашия дом.

Можете да подарите Кибрит на себе си или на любим, с повод или без, защото поводите не са ни задължителни, за да проявяваме грижа и да си даряваме радост.

Предстои първото издание на Кибрит – Кибритена Коледа
Какво може да намерите в кутията?

Мили момичета и момчета, Рамния е сред избраните клечки в кутията!

С трепет очакваме вашата среща с един от най-обичаните продукти от козметичната серия с екстракт от облепиха Рамния.

Кой е този продукт?

Ще откриете в кутията!

Пожелаваме ви топла, уютна, кибритена Коледа с www.kibrit.bg и Рамния!

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code