Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

Още една красива стъпка напред!

§

Представяме ви нашите обновени продукти: любимецът на много красавици и бестселър на марката Байната – кремът за околоочния контур Рамниа Байната и много хваления нощен пазач на красивата кожа – нощния крем за лице Рамниа Байната!

Една от големите ползи на вашите отзиви и мнения е тази, че те ни дават възможност да се съобразим с това, което вие очаквате от вашия продукт за красота. Дават ни възможност да се развиваме и да ви предоставяме все по-добра грижа за сияйна и здрава кожа. Затова, първо искаме да ви благодарим, че сте взискателни и споделяте впечатленията си! Те са много силен мотив за усъвършенстване. Благодарение на тях ви предлагаме по-добри и актуални продукти, съобразени с вашите желания и, разбира се, с водещите тенденции в производството на натурална козметика.

Такива са и обновените продукти от натуралната серия с екстракт от облепиха Рамниа Байната – кремът за околоочния контур и нощния крем. Освен в по-добра и сигурна опаковка, те са и с по-голямо съдържание на облепихови екстракти, с подобрена формула, по-силни, по-нежни и с по-голям потенциал за ефективност.

Създадохме ги с огромно внимание и обич, в сътрудничество с едни от най-добрите български козметични технолози, за да носят красота и усмивки!

Радваме им се много и очакваме много от тях! Споделете с нас поредната чудесна емоция с името Рамниа Байната и очаквайте още новости!

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code