Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

NaturalniProdukti.com

§

naturalni1

Как се роди идеята за създаването на NaturalniProdukti.com?

– Идеята за нашия магазин се роди от неволята. След като колата ни се развали генерално и нямахме достъп до нашата безценна баба установихме, че би било прекрасно да можем да си поръчаме чиста и качествена храна от разстояние, без да е нужно да имаш личен автомобил. И лека полека идеята за Натурални Продукти се роди.

Какъв е отличителния белег на NaturalniProdukti.com? Кое е вашето предимство?

– Отличителния белег е, че ние сме само онлайн магазин, но държим изключително много на личния контакт. С гордост мога да отбележа, че сме позвънили и сме се чули с всеки наш клиент, като по този начин даваме възможност на човека отсреща да сподели с нас, да попита или просто да потвърдим неговата поръчка и да разбере, че ние сме истински. Надяваме се, нашите клиенти да намерят приятел при нас.

Вашето послание към клиентите?

– Нашето послание е хората да се обръщат към природата по-често. Без значение дали става въпрос за храна или козметика, просто трябва да ограничим химията в нашето ежедневие. Ние не сме привърженици на крайностите, но когато можем да имаме нещо качествено, чисто и полезно, защо да се лишаваме?!

Представете накратко този, с когото клиентите са в пряк контакт, когато посетят Вашия магазин / Представете екипа.

null

– Човекът, който осъществява контакт с нашите клиенти е една позитивна, отзивчива и усмихната жена, която ще се свърже с всеки пуснал поръчка на www.NaturalniProdukti.com

Коментари

Силвия Савова каза:

Много съм доволна от фирмата и най вече от продуктите . Обслужването е на най високо ниво .Продължавай те все така.Успех :)

Коментарът е публикуван на 24 април 2015 в 19:46

Златина Славчева каза:

Чудесна идея, както може да се види с времето :) Пожелавам на екипа все така ползотворна и успешна работа, и да ни радвате с продуктите си и отношението още дълги години.

Коментарът е публикуван на 28 април 2015 в 11:32

Надя Зяпкова каза:

За мен това е най-добрата фирма на българския пазар.Защо ли? Преди всичко заради отношението към хората, за които екипът на фирмата работи.Девизът им е „НАЙ-ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО за вас, мили хора“. Пожелавам им да продължават все по-успешно по Пътя, който са поели.БЛАГОДАРЯ

Коментарът е публикуван на 8 май 2015 в 6:13

Маринов каза:

Имах удоволствието да съм техен клиент! Не веднъж :)

Наистина страхотно отношение, добра комуникация в следствие на което получих добър съвет на който целта е да се вземе по-добрия продукт, а не по-скъпия!!!

Горещо препоръчвам :)

Коментарът е публикуван на 24 септември 2015 в 8:59

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code