Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

Зимната грижа за красота и още нещо…!

§

Зима е! Снежна, звънлива, емоционална, червенобуза и…студена.
Предизвикателствата, на които е подложен организмът ни през този сезон включват и забележими изпитания за кожата. През зимния сезон, тя е подложена на по-сурови атмосферни влияния и често сменящи се температури (минусовите – навън и високите температури вкъщи, офиса и др.) В студеното време кожата има нужда от по-настоятелна грижа – повече витамини, повече хранителни вещества и повече защита. Ако тя е осигурена с необходимото, ще се възстановява от щетите по-бързо и ще сияе в пълното си великолепие.
Затова, бъдете сигурни, че не пропускате нито една стъпка от основните три – почистване (измиващ гел, тоник ) хидратация (дневен крем, крем за околоочния контур), подхранване (нощен крем). Бъдете сигурни, че правите тези стъпки денонощно, като разчитате на добри помощници. Серията за красота и вдъхновение Рамния Байната с масло от облепиха е чудесен помощник при грижата за кожата на лицето!

За да ви улесним, зарадваме и мотивираме в тези мразовити дни, сега ви предлагаме нощния крем Рамния Байната на разтапяща цена!winter
Нека нощната грижа за красота бъде постоянна и ефективна, за да посрещате всеки ден с усмивка, а пролетта да дойде по-бързо заради нея.
Пожелаваме ви сияйни зимни дни и нощи,
обич и усмивки,

Рамния

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code