Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

Какво ни подарява декември?

§

promocia
Декември! Толкова много радост има през този месец! Не мислите ли, че декември, всъщност, е един от най-топлите месеци? Като започнем от дрехите, напитките, чувствата, срещите и стигнем до усмивките, думите и светлините – всичко е топло и пухкаво! Освен това, с писмата до Дядо Коледа, замалко забравяме, че сме големи (а е чудесно да го забравяме и по-често) и лесно си намираме разни вълшебства, лични красоти и аромати. Също така изпълняваме желания много по-успешно от обикновено. Обещанията ги даваме също така успешно:) Все пак, декември е и месец и на онези, изпълнени с оптимизъм списъци, в които всяка точка започва с „ще“.
И така, последният месец от годината е тук и сладко-нахално ни изпълва с всевъзможни вариации на трепет.
Да си го кажем честно, обаче, има една основна съставка на декември (не само козметичните продукти имат основни съставки), която ни води към краен възторг! Да, това са подаръците!
Размяната на подаръци през декември е върховният момент, кулминацията на нетърпението, черешката на суетата и пяната от канелено капучино на върха на носа!

Нашето пожелание за вас от днес нататък е да виждате красотата всеки ден и навсякъде. Затова през декември ви подаряваме малко кокетно огледалце, което да е на ваше разположение по всяко време! Пожелаваме ви красив, уханен и обичлив месец, който да ви направи щастливи!

P.S. А! И, естествено, няма да забравим да си пожелаем и подарък от всички вас!

Искаме…
Обич и усмивки!

Рамния

През декември, към всяка покупка на продукти от козметичната серия за лице с масло от облепиха Rhamnia Bynata (Рамния Байната), прибавяме подарък – дамско огледалце. Нека всеки поглед в него те вдъхновява и напомня, че красотата е в теб!

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code