Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

Natur House

§

София
пл. „Райко Даскалов“1 ( до градинката на ул. „Солунска“)

Как се роди идеята за създаването на Natur House /Натур Хаус/?

Natur House е водеща международна компания в областта на храненето, диетичните продукти и услуги, която се разраства чрез франчайз система и е с над 20 годишна история. В началото на 2012 решихме да отворим този център в София, в сърцето на града градинката на ул.”Солунска”/. Водени сме от желанието да помогнем на хората да променят хранителните си навици, тъй като правилното хранене е в основата на доброто здраве и самочувствие. Към днешна дата смело мога да кажа, че сме помогнали на много хора да коригират теглото и здравето си.

Какъв е отличителния белег на Natur House? Кое е вашето предимство?

Натур Хаус не е просто магазин – това е център за здравословен начин на живот. Уникалният Натур Хаус метод съчетава безплатни седмични консултации, персонално адаптирани диети и натурални хранителни добавка. Нашата тайна: обучаваме как да се храните, с помощта на експерт в храненето и диететиката, за да избегнете натрупването на излишни килограми и тяхното връщане (йо-йо ефект). Предоставяме на всеки клиент персонални диети и изключително внимание. Допълнително предлагаме и сезонни вега тестове на нашите клиенти за тяхната толерантност и степента, с която разграждат определени хранителни продукти.

Вашето послание към клиентите?

Натур Хаус доказва, че здравословното хранене е нещо естествено и постижимо и, че един диетичен режим трябва да бъде не само полезен, но и приятен! В процеса на нашата работа, клиентът се убеждава,че спазването на нашите препоръки не нарушава техния обичаен ритъм на живот и не предизвиква затруднения в ежедневието им.

Представете накратко този, с когото клиентите са в пряк контакт, когато посетят
Вашия магазин.

Натур Хаус разполага със собствен специалист-диетолог, който мотивира, подкрепя и оказва съдействие на клиентите да постигнат набелязаните цели за намаляване и контрол на теглото. С нейна помощ те губят тегло и се хранят повече, чувствайки се жизнени и енергични. В процеса на работа, индивидуалният подход е водещ!

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code