Rhamnia Bynata

Рамния Байната

натурална козметика с екстракт от облепиха

Блог

Точки за красота във всяка възраст – 20+

§

Ето няколко основни съвета, които можете да приложите в зависимост от това, в кое десетилетие на живота си се намирате.
Започваме от периода, в който по-внимателната грижа за кожата трябва да започне. Вашите 20 + години.

Щастливите 20 годишни!
happy 20
Това е най-важното десетилетие за вашата кожа. Начинът, по който се грижите за нея сега, ще определи как тя ще изглежда през останалата част от живота ви. Сега тя изглежда прекрасно, разполага с достатъчно колаген и затова е еластична. Ако има увреждания от слънцето, може би това все още не си личи. Щастливки! Светлината се отразява върху закръгленото ви лице и му придава здравословен блясък!

Най често срещаното оплакване сред жените на 20 + е акнето. Този проблем, обаче, може силно да бъде повлиян от избора на грижа за лицето. Затова, внимателно следете какво слагате върху кожата и елиминирайте дехидратиращите продукти, които лишават кожата ви от естественото здравословно омазняване. Дехидратиращите продукти активизират прекомерно мастните жлези, в резултат на което се появяват пъпките.
Използвайте нежни продукти и се съсредоточете върху предотвратяването на щети. Кремовете против бръчки на отзи етап не са нужни.

Почистване: Ако имате нормална кожа на лицето, е добре тя да се измива с мек препарат само преди лягане. Сутрин е най-добре да използвате почистващ и хидратиращ тоник.

Хидратация: През 20+ е най-важна хидратацията. Изберете продукти, чиято основна роля е да доставят влага на кожата. Мек почистващ тоник и хидратиращ дневен крем са достатъчни , за да осигурят нужната грижа. Започнете сега, за да имате по-малко грижи и повече самочувствие напред във времето.

(следва: 30+ )

Оставете Вашето мнение:

Въведете показаните символи:

*

code